Hvordan redde en 404 73-modell ?

Fra NPKs Klubbavis nr 4. 1998
Av Tor Willhelm Brevig
Våren ’98 fikk jeg ved en tilfeldighet se en annonse i Bondebladet, «vil noen ta vare på meg» sto det. Det var en 404 ’73 modefi med bare 95.000 km på telleren som så sårt trengte et nytt hjem da eieren ikke hadde anledning til å lagre den lenger. Han hadde kjøpt bilen for tre år siden av den første eieren som hadde eid 404’en siden den var ny. Planer om restaurering hadde etterhvert gått i vasken p.g.a. for liten fritid og annet. Jeg har egentlig aldri hatt noe forhold til 404, annet enn at det er en pen bil, og jeg konsentrerer meg stort sett om 70-80 talls «Pug»er (Engelsk sleng for Peugeot), men hvis prisen var bra så hvorfor ikke? På telefon kunne eieren opplyse at bilen var hel og bra med unntak av rusten forskjerm og bremser som delvis hadde lagt seg på. Prisantydning var ca. 6.000,- noe jeg syntes var litt mye, men vi ble nå enige om at jeg skulle komme og se på 404’en.

En søndag i mai satte vi oss i 604’en hvordanreddeen404_1og kjørte til Bjørkelangen i Akershus. Heldigvis hadde jeg mobiltelefon så jeg kunne ringe eieren av 404’en når vi nærmet oss for og få veiforklaring, ellers er det lite trolig at jeg hadde funnet fram da det var temmelig øde der. Vel franune ble vi tatt godt i mot av hyggelige folk, og etter litt småprat gikk vi for å betrakte 404’en. Førsteinntrykket var at eieren hadde snakket sant og det ble ikke direkte svekket da han startet opp motoren heller, veldig startvillig og den gikk meget pent. Under prøveturen slapp bremsene mer og mer og 404’en gikk veldig fint, ingen skranglelyder og alt fungerte. Jeg må også nevne interiøret som var utrolig pent tross høy alder, vare trekk på setene siden bilen var ny har gjort underverker. Bilens lave km.stand skyldtes først og fremst at den aldri var blitt vinterkjørt, noe 4 ubrukte Viking vinterdekk fra bilen var ny beviste.

Denne bilen måtte jeg jo bare ha og etter litt pruting var bilen min for 4.500 kr. Vi ble enige om at jeg skulle hente den helgen etter da jeg måtte leie prøveskilter. Uka gikk, men p.g.a. problemer med å skaffe sjåfør kom vi ikke avgårde før på mandagen. Atter en gang satt vi i 604’en min med retning Bjørkelangen. Vi hadde ingen problemer med å finne fram denne gangen, og etter å ha skrevet under salgsmelding, bladd opp penger og satt på prøveskilter var det bare, å ta fatt på hjemturen mot Moss. Jeg må innrønmie at adrenalinnivået var ganske høyt da jeg satte 404’en i gir og kjørte i vei men jeg hadde stappet bagasjerommet i 604’en fullt av verktøy i tilfelle noe skulle oppstå.

Etter å ha fyllt opp tanken på den lokale hvordanreddeen404_3bensinstasjonen gikk det ut på riksveien og jeg må si det virket som om 404’en var fornøyd med den første ordentlige lufteturen på ca. 3 år. Overraskende bra drag og fart med tanke på at det er en 1600 kubikks motor, cruising i 80-90 var absolutt ikke noe problem. Etter å ha kjørt noen mil begynte 404’en å slite tungt, jeg regnet med at bremsene hadde lagt seg på, og etter å ha kjørt til siden og stoppet viste det seg at jeg hadde rett. Høyre framhjul var glovarmt og ikke til å ta på. Etter å ha banket på caliperen slapp til slutt bremsene og vi kunne fortsette turen hjem til Moss uten mere problemer. Vel hjemme på Jeløya så jeg på telleren at det hadde blitt over 10 mils kjøring, ikke verst for en 25-åring som har tilbragt de 3 siste årene i dvale.

hvordanreddeen404_2